Over ons

Ontstaansgeschiedenis

Met een ontstaansgeschiedenis die terug gaat tot net na de tweede wereldoorlog heeft W. Nooij Schildersgereedschappen een 70 jaar lange ervaring in de productie van verfkrabbers en aanverwante schildersgereedschappen.
De ingang van de fabriek in de jaren 50.

Onze fabriek

Voor de productie van verfkrabbers zijn geen kant-en-klare machines beschikbaar. De meeste van onze machines ontwikkelen wij dan ook zelf. Daarnaast beschikken wij over een volautomatische stanslijn, diverse excenter persen, automatische slijpbanken (in eigen beheer doorontwikkeld en geoptimaliseerd), spuitgietmachines etc. In onze uitgebreide werkplaats beschikken wij over diverse machines om onze productielijnen te onderhouden en te optimaliseren.
Met het doorvoeren van diverse procesautomatiseringen zijn wij dan ook continu in staat gebleven te blijven concurreren met lageloonlanden als China.

Onze klanten

Wij leveren onze producten aan grote en middelgrote (schilders)groothandels in Europa. Zij bedienen op hun beurt de professional en de doe-het-zelver. Uiteindelijk komt u onze producten tegen bij zowel groothandel als bouwmarkt.

Ons motto: goed gereedschap is het halve werk

Bij W. Nooij Schildersgereedschappen hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Immers, goed gereedschap is het halve werk. Dit is een van de redenen dat onze gereedschappen ook nog gewoon in Nederland geproduceerd worden. Onze producten onderscheiden zich dan ook qua kwaliteit en afwerking van andere leveranciers.

 

Video-impressie van productie

Onderstaand een video-impressie van de productie van onze verfkrabbers.